fbt
com
it
fr
Bekijk kaart
Facebook
Twitter
Email
Fietsvakantie ZOEKER
Fietsvakantie-
ZOEKER

Over ons Wie zijn wij?Over ons

Sinds 2003 organiseren wij hotel-fietsvakanties met bagagevervoer in Nederland. Ons bedrijf kenmerkt zich door flexibiliteit, efficiëntie en klantgerichtheid. Dit uit zich in directe en snelle antwoorden op al uw vragen en vlotte bevestiging van uw reservering. Ons streven is om vragen en reservering binnen 24 uur te beantwoorden. Vanaf 2012 maken wij onderdeel uit van de Fietsvakantiewinkel.

Wij komen bijna altijd tegemoet aan uw wensen op het gebied van startdatum, starthotel, duur van de tocht, extra of minder overnachtingen etc. etc. . 
U ziet het: Wij hechten grote waarde aan persoonlijk en direct contact met u! Onze prijzen zijn helder en transparant. De prijs die is vermeld is de prijs die u betaalt. Wij rekenen geen boekings-,reserverings-, administratie- of andere bijkomende kosten. Onze routes gaan langs de mooiste bewegwijzerde fietspaden van Nederland en u overnacht in de beste drie- en viersterrenhotels. Al onze routes zijn rondritten. Dus u hoeft niet met de trein of bus weer terug naar de plek waar u begonnen bent.

 Frank Houtstra - Directeur

Vanaf mijn eerste rondje IJsselmeer op mijn krantenloop-fiets op 14 jarige leeftijd met een goede vriend heeft het fietsvakantievirus mij al in de greep. Meermalen verslond ik het boek van Wim Dussel “Wat heb ik nu aan mijn fiets hangen” met het verslag van een groep fietsers die de Bikecentenial fietsten in 1976, coast to coast Amerika vanwege het 200 jarig bestaan van dat land. Na mijn studie was ik in 1992 op zoek naar een baan. Het toeval wilde dat juist er op dat moment een vacature was bij de Fietsvakantiewinkel in Woerden bij dé Cobi en dé Gijsbert die deelnamen aan…. jawel, de Bikecentenial in ‘76. Het moest zo zijn. Mijn eerste baantje dus en met een tussenpose van 4 jaar als product manager fietsreizen bij SNP, nog steeds mijn droombaan en met een fantastisch en geïnspireerd team om me heen ga ik de toekomst met veel vertrouwen tegemoet!

 

Lieke van Geelen

Na mijn toeristische opleiding afgerond te hebben ben ik in 2010 gelijk bij de Fietsvakantiewinkel terecht gekomen als Sales medewerkster. Door mijn fulltime betrekking en het kleine team weet ik inmiddels van de hoed en de rand met betrekking tot alle werkzaamheden binnen ons bedrijf. De kleinschaligheid, de enorme variatie aan werkzaamheden en het contact met zowel klanten als alle organisaties maken dat ik iedere dag fluitend naar mijn werk trap. Leuker kan niet zou ik zeggen. Vanaf januari 2013 werk ik voor Dutch Biketours (Partner van de Fietsvakantiewinkel).  
De weken dat ik niet werk ben ik aan het reizen, per definitie leuk. Heerlijk met de tent genieten van de mooie gebieden in Nederland. Of op ontdekkingstocht naar andere landen. Maar Nederland is en blijft een heerlijk vakantieland. Reizen staat voor mij altijd synoniem met ontspanning en ontdekking

 

 

Elleke Haarman

Reizen is mijn grote passie en dat is ook de reden dat ik toerisme ben gaan studeren. Na werkzaam te zijn geweest bij een aantal grote reisorganisaties, ben ik in 2015 begonnen bij het kleine, gezellige Dutch Bike Tours. Ik houd zelf ook van actieve vakanties, dus deze baan past uitstekend bij mij. De afwisseling van de werkzaamheden en het contact met klanten uit verschillende landen vind ik het leukste aan het werk. En natuurlijk het feit dat je mensen een zorgeloze vakantie kunt bezorgen waarbij ze ontdekken hoe leuk het is om Nederland te zien per fiets. 


Barry van Dijk

Na verschillende uitstapjes en avonturen in augustus 2014 weer terug gekomen op het oude nest van de Fietsvakantiewinkel. Reizen en fietsen blijven één van mijn passies, het is dus fijn deze hier te kunnen en mogen combineren. Bewegen, buiten, ruiken, mensen, culturen, landschappen, bergen, beekjes, tent, één pansgerechten… het zijn zo een paar woorden. Het is mijn overtuiging dat je hier gelukkiger van wordt, en deze overtuiging probeer ik ook door te geven aan u.

 

Om deze website goed te laten functioneren gebruiken we cookies. Cookie beleid.
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice